.

.

TOTS 21

La festa tindrà lloc el proper 29 de setembre

La festa tindrà lloc el proper 29 de setembre

Advertisement

La Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra ja ha fet públic el programa de la Festa de l’Esport que tindrà lloc el pròxim 29 de setembre. Un total de 29 entitats i clubs de la vila prendran part en la cinquena edició d’aquest esdeveniment programant activitats participatives per a tots els públics.

La jornada començarà a les nou del matí amb l’obertura del recinte i informació als assistents i a les 10 h s’iniciaran les activitats programades que finalitzaran a dos quarts de vuit del vespre. Tota la jornada es desenvoluparà a la Zona Esportiva Municipal, però els activitats es distribuiran en diferents espais: a l’interior i a l’exterior del Pavelló Municipal Sant Jordi, al camp de futbol, a la pista d’atletisme, a la piscina descoberta, a les pistes de tennis i de pàdel i a la pista de petanca.

El públic assistent podrà gaudir de tallers, classes de pràctica esportiva, exhibicions, jocs, inflables i moltes més activitats relaciones amb el món de l’esport de manera totalment gratuïta. També hi haurà una zona destinada als estands dels clubs i entitats, servei de bar i furgoteques durant tot el dia i a mitja tarda s’oferirà coca i xocolata a tots els assistents.

A més, els participants que prenguin part en un mínim de cinc activitats podran obtenir gratuïtament la samarreta de la Festa de l’Esport fins a exhaurir existències. Enguany, tractant-se de la cinquena edició, la samarreta estrenarà un nou disseny. Una altra novetat d’aquest 2019 és que es disposarà d’un locutor que dinamitzarà tota la jornada.

L’objectiu de la Festa de l’Esport és donar a conèixer l’ampli ventall d’activitats esportives que ofereixen els clubs i entitats, essent un gran aparador de la tasca que realitzen.