TOTS 21

Famílies fent cua per pujar al vaixell unflable ubicat al centre de l’N-340 al seu pas per Miami Platja. Foto: David Aymerich.

Rauxa i festa. Família, amics i vancances. Durant el dia d’avui es celebra la festa de l’N-340 a Miami Platja. Un esdeveniment de referència dins del marc de la Festa Major de Mont-roig del Camp i Miami Platja. Des de primera hora del matí l’Avinguda de Barcelona (actual N-340) s’ha tallat al trànsit per oferir, en una extensió de fins a 4 zones, tot tipus d’activitats. Petits i grans han gaudit d’actes tan variats com les paradetes d’artesans, tobogans aquàtics, un vaixell unflable i, fins i tot, un paintball.

Aitor Sans (el primer per l’esquerra) fent cua pel tobogan d’aigua de la festa de l’N-340. Foto: David Aymerich.

Una festa per a tots els públics. On es poden trobar des d’habitants del municipi fins a turistes estrangers o veïns d’altres indrets de Catalunya que s’apropen a la turística localitat de la Costa Daurada per gaudir de l’estiu. És el cas d’Aitor Sas, un nen d’onze anys que estiueja a Miami Platja amb la seva família cada any, allunyats del frenetisme de Barcelona. «M’agrada molt la festa i els globus d’aigua», ha explicat el petit Sas acompanyat pel seu germà petit, pares i avia. «Estarem tot el dia jugant», ha sentenciat el jove entusiasmat.

Més activitats, des de figures amb globus fins a maquilladors, han omplert la festa durant el dia d’avui. Foto: David Aymerich.

Durant el dia d’avui són molts els actes que es duran a terme en un espai en plena remodelació. El festival Mar Musik, una proposta dedicada als joves, omplirà durant el vespre i la nit la carretera del municipi amb tot tipus de música. L’electrònica, el techno house i la música llatina es barrejaran amb la festa de l’escuma i batucades. Sant Jaume ja ha arribat a Mont-roig del Camp i Miami Platja un any més per fer gaudir la població amb una festa de referència, la festa de l’N-340.

Una nena gaudint del tobogan aquàtic ubicat a la festa de l’N-340. Foto: David Aymerich.

David Aymerich