.

.

TOTS 21

La plantilla grana familiaritzant-se amb un estadi de Balaídos buit abans del partit decisiu contra el Villarreal B. Foto: Nàstic

Després de la descomunal bateria de crítiques per la manera com va (des)organitzar el play-off d’ascens de Primera RFEF a Segona Divisió A, la federació espanyola de futbol ha donat marxa enrere. Ho ha anunciat aquest matí per mitja d’una nota de premsa un cop finalitzada la Comissió de Segona B – Segona RFEF celebrada aquest dijous a Las Rozas. “Després del període de reflexió i consultes que va obrir aquest dilluns la pròpia RFEF amb les federacions territorials i amb els clubs -segons es llegeix al comunicat-, es proposa així tornar al format tradicional amb eliminatòries a doble partit” a aprtir de la temporada 2022/2023. “En el cas de la Segona RFEF, el sistema seria igual per al Torneig de la Permanència, que juguen els quatre pitjors conjunts que acabin en la tretzena plaça dels seus grups”.

“Cal destacar que, en un escenari excepcional a causa de la pandèmia, l’RFEF va implantar una fase final amb seu única amb la finalitat de garantir la finalització de les competicions”, afegeix la nota. Ara bé, el que amaga aquesta “reflexió” és que la federació espanyola ja havia venut per dos anys més el format de play-off únic a Galícia.

Redacció