.

.

TOTS 21

Per fi. A només tres dies de l’inici de la temporada, la federació espanyola de futbol ha resolt l’enigma de l’operador televisiu per a la Primera Federació. Ho ha comunicat per mitja d’una nota de premsa en la qual assegura que la competició «experimenta un gran salt de qualitat en la seva segona temporada gràcies a l’acord entre l’RFEF i InStat TV, pel qual aquesta prestigiosa plataforma internacional de retransmissions esportives s’encarregarà d’oferir totes les trobades de la categoria fins a la temporada 2024-25».

«Una feliç aliança -continua el comunicat triomfalista- que arriba, a més, amb premi afegit per a tots els aficionats ja que amb un simple registre en la plataforma podran gaudir de les dues primeres jornades de la competició de manera completament gratuïta».

A partir d’aquest moment, i sense cap compromís de permanència, l’abonament total de la temporada amb el playoff per l’ascens inclòs s’oferirà a un preu reduït de 59,90 euros, amb possibilitat d’optar per una quota mensual de només 10 euros.

La Primera Federació comptarà amb una pàgina pròpia dins de la plataforma, disponible en els principals idiomes i amb els múltiples serveis afegits dins de InStat TV, que inclou la retransmissió de desenes de tornejos en diferents esports de tot el món.

Els nou partits previstos per a aquest dissabte 27 d’agost seran els primers que els seguidors d’aquesta categoria podran seguir en directe.

Es posa així punt final a un culebrot que estava ja fora de terminis. El concurs públic convocat per la federació, en el qual reclamava un mínim de 15 milions d’euros per a l’operador que es volgués fer càrrec de la competició, va quedar desert. I a partir de llavors es va iniciar un compte enrere desesperat per poder escollir entre els que van mostrar interès, però van rebutjar les pretensions econòmiques que els exigia la federació, i una prospecció de mercat per procedir a una licitació digital.

Redacció