TOTS 21

Fotograma de la pel·lícula.

El proper dijous, 23 de setembre, a partir de les 19 h, es projectarà la pel·lícula ‘Una dona il·legal’ al Teatre-Auditori de l’Hospitalet de l’Infant, en el marc de la programació del Cicle Gaudí, el Circuit Estable de Cinema Català.

Ramon Térmens, director i coguionista de la pel·lícula, i Daniel Faraldo, actor protagonista i coguionista, presentaran aquest thriller amb rerefons social, abans de la projecció. Posteriorment oferiran una xerrada col·loqui als espectadors/es.

Sinopsi

En Fernando Vila (Daniel Faraldo) és un advocat d’immigració que accepta un cas aparentment senzill: evitar la deportació d’una jove kosovar, la Zita Krasniqi (Klaudia Dudová).

Tot canvia quan la noia apareix morta al CIE (Centre d’Internament d’Estrangers) i les autoritats declaren que s’ha suïcidat. En Fernando busca l’ajuda de l’única amiga de la víctima, la Juliet Okoro (Yolanda Sey), una immigrant nigeriana atrapada en una xarxa de prostitució. Mentre el Fernando prova d’esclarir els fets, troba la fèrria oposició del cap de policia Oriol Cadenas (Isak Férriz) i aviat comença a descobrir la corrupció, els abusos sexuals i els “falsos suïcidis” que tenen lloc dins del sistema de deportacions de l’Estat espanyol.
En Fernando lluitarà contra aquest sistema arriscant la seva pròpia vida.

Repartiment: Daniel Faraldo, Yolanda Sey, Isak Férriz, Boris Ruiz, Montse Germán, Adeline Flaun, Àngels Bassas, Klaudia Dudová, Raquel Camón, Gorka Lasaosa

Guió: Daniel Faraldo i Ramon Térmens

Direcció: Ramon Térmens

Gènere: Thriller amb rerefons social

Versió: Original en català

Durada: 160′

Edat recomanada: +12 anys

Preu: 4,50 € – Preu especial: 3 € amb el carnet de les biblioteques públiques i carnet Jove. Aforament limitat

Redacció