.

.

TOTS 21

Carmen Gallart

Carmen Gallart

La dona desapareguda als Pallaresos va perdre tres finques arran de l’estafa del seu presumpte homicida. El judici contra l’empresari immobiliari es manté fixat pel 18 de maig a l’Audiència de Tarragona.

L’estafa a Carmen Gallart, desapareguda des del juny de l’any passat, es va perpetrar el 2006 per l’agent immobiliari Ramon Franch, detingut i empresonat el mes passat pel seu presumpte homicidi. Segons la fiscalia, l’empresari va fer creure a la dona que tenia un comprador per al seu domicili.

Aquesta va demanar un préstec per comprar un segon habitatge. Totes dues operacions les va gestionar l’acusat, que es va embutxacar una comissió de 45.000 euros. Com que la primera operació va resultar un engany, la dona es va veure obligada a demanar més préstecs i a desfer-se de les seves propietats per pagar els deutes, segons el fiscal. Ara l’acusat s’enfronta a 6 anys de presó per estafa agreujada i falsedat documental i a una indemnització milionària.

Carmen Gallart va desaparèixer el 18 de juny del 2015 i els Mossos d’Esquadra mantenen que no ho va fer voluntàriament. La investigació encara està marxa per esclarir el presumpte homicidi. Tot apunta que aquell dia l’acusat s’hauria reunit amb ella amb la intenció aparent d’arribar a un acord econòmic per evitar el judici. Posteriorment hauria acabat amb la seva vida.

La Unitat Central de Persones Desaparegudes dels Mossos d’Esquadra continua pendent de rebre l’anàlisi d’ADN de les restes de sang localitzades al maleter del vehicle de l’acusat el passat 15 de març.