.

.

TOTS 21

Vicenç Ferré, president de la DO Tarragona. Foto: DO Tarragona

Servirà vins en acabar cada conferència i estarà present a les activitats modernistes del novembre

La Denominació d’Origen Tarragona s’ha sumat a col.laborar en aquesta edició amb les II Jornades de Divulgació Històrica Modernista Els Pallaresos 1900.

L’entitat servirà vins de la DO en acabar cadascuna de les quatre conferències prèvies que tindran lloc al Centre Jujol, mentre que durant les Jornades Modernistes, que se celebraran el 5 i 6 de novembre, realitzarà diverses tastos.

El director de les Jornades Modernistes, Xavier Marcos, ha afirmat que ‘la col.laboració de la DO Tarragona referma l’aposta que vam fer des de l’Ajuntament pel modernisme i la figura de Jujol. Cada cop més entitats i institucions volen col.aborar amb nosaltres. Que ho faci la DO Tarragona atorga més prestigi encara a les Jornades’.

Aquest dimecres, 28 de setembre, a les 19h, arranca la primera de les conferències amb el títol ‘Jujol desconegut’, tema que abordarà el director de la Càtedra Jujol, el prestigiós arquitecte Joan Mercadé. En acabar la conferència se servirà el primer dels vins DO Tarragona. Es tracta de la bodega Mas Vicenç, de Cabra del Camp.

L’acord l’han segellat el director de les Jornades i el membre de la DO Oriol Pérez de Tudela.

La DO Tarragona té una Ruta de Vins que inclou l’apartat Vins amb història, dedicat al Tarragonès. La zona de producció de la DO Tarragona presenta dues àrees clarament diferenciades. La zona del Camp de Tarragona, amb les comarques de l’Alt Camp, Baix Camp i el Tarragonès, i la zona de la Ribera d’Ebre.