.

.

TOTS 21

El Consell Regulador intensifica aquest cap de setmana les accions promocionals a la ciutat de Barcelona conscients de la importància de la capital catalana en la comercialització dels vins tarragonins i al mateix temps en la presentació de l’oferta enoturística dels diversos cellers. En aquest sentit, la DO Tarragona oferirà divendres i dissabte dos tastos a l’hotel Novotel Barcelona City de la Diagonal a partir de les 19.00 dins el cicle Hotels amb DO que organitza el Gremi d’Hotelers de Barcelona.

En aquests tastos, les enòlogues del Consell Regulador faran un viatge a través d’alguns dels vins més representatius de la DO Tarragona per tal de presentar les principals característiques del territori i els seus vins. Entre els vins que es tastaran s’ha fet una selecció del vins de la DO Tarragona que han aconseguit premis en el concurs de vins de la DO com són El Terrat de Mas Vicenç, l’Ipsis Chardonnay de Vins Padró, el Puig Rodó Rosat de la  Cooperativa de Bràfim, el Syrah del Celler De Muller, l’Adrià de Paumerà de Biopaumerà i el Moscatell Añejo del celler de Muller. En el cicle Hotels amb DO, la principal novetat de l’edició d’enguany és que també s’ha preparat un sopars maridats amb els vins de les DO’s participants en alguns dels establiments.

D’altra banda, divendres a la tarda també tindrà lloc la inauguració oficial de la 37a edició de la Mostra de Vins i Caves de Barcelona que se celebra enguany en noves dates i que tindrà lloc a l’Arc de Triomf fins diumenge al vespre sota l’organització de l’Incavi. Per primer cop, cinc cellers de la DO Tarragona presentaran els seus vins en un estand conjunt amb l’objectiu de reforçar la identitat de la marca DO Tarragona.

En aquesta primera experiència hi participen els cellers Mas del Botó d’Alforja (Baix Camp), Adernats-Vinícola de Nulles (Alt Camp), Celles Blanch de Puigpelat (Alt Camp), Estol Verd de Rodonyà (Alt Camp) i Vins i Caves Vives Ambròs de Montferri (Alt Camp). A banda d’oferir tastos dels vins, els professionals dels cellers també oferiran a l’estand d’activitats un tast comentat on es presentaran algunes de les referències que es poden trobar a la fira.

D’altra banda, la DO Tarragona està ultimant els detalls d’un acte de presentació dels vins i del territori de la DO destinat a professionals, periodistes i somellers que tindrà lloc el proper 20 de novembre a l’establiment Jamón Experience de la Rambla de les Flors.