.

.

TOTS 21

La diputada i portaveu d’En Comú Podem al Congrés, Aina Vidal, visitarà Reus aquest dimecres 15 de juny per participar “en un acte sobre els avenços conquerits amb la nova reforma laboral de Yolanda Díaz”,segons informen des del partit.

La xerrada es farà al Casal de la Dona (Centre Cívic del Carme), a partir de les 19.00 hores i, en el decurs de la mateixa, els assistents podran compartir opinions “sobre un assumpte que té una gran importància, donat que el mercat laboral català i espanyol està dominat des de fa dècades per la temporalitat, la precarietat i els baixos salaris. Per aquesta raó, entenem que cal treballar sense descans per corregir els mals endèmics per tal de millorar la vida dels treballadors i treballadores. Aquest canvi legal aconseguit a partir de la Reforma Laboral esdevé un primer gran avenç, ja que canvia radicalment el paradigma de contractació laboral: ara la norma estableix que el contracte preferent és l’indefinit”, afegeixen.

En l’acte (obert al públic i sense inscripció prèvia) també es comptarà amb la participació de Dori Balmaseda, secretaria general de la Federació de Sanitat de Tarragona (CCOO) i Simó González, Secretari del Comitè d’Empresa de Reus Transport (UGT).

Redacció