.

.

TOTS 21

La Diputació impulsa 200 propostes culturals al Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès entre les quals hi ha concerts, teatre, cinema o dansa.

La Diputació de Tarragona ha concedit enguany 1,2 milions d’euros a entitats culturals del Camp de Tarragona, les Terres de l’Ebre i el Baix Penedès per ajudar-les a finançar un total de 200 propostes i activitats com la realització de concerts, festivals, espectacles teatrals, dansa o cinema, entre moltes altres.

Al Camp de Tarragona i al Baix Penedès, més de 150 propostes han comptat amb aquest suport econòmic. Entre les quals, la Música en Viu de l’Associació de Músics de Tarragona; el projecte Teatre a l’escola, de l’Associació Teatrescola de Valls; els actes del 40è aniversari de la Colla Castellera dels Xiquets de Reus; el Festival EVA, en Veu Alta, del Baix Penedès i el Priorat, que organitza l’Associació Artistíca Triskel o el Musicall 2021 de Montblanc que organitza Mr. Beast Associacio Musical.

A les Terres de l’Ebre se n’han beneficiat prop de 40 activitats culturals i d’interès ciutadà, com per exemple el Cicle de concerts Tardor-hivern de les Joventuts Musicals de Tortosa,  el Festival  Òpera Cambra i Acció de Associació Deltachamber Music Festival d’Amposta, el Cinema al Casal Municipal d’Arnes o l’espectacle Mozart Reload de l’Associació d’Amics del Jazz de la Ribera D’ebre.

Aquests ajuts s’emmarquen en la línia de foment de la cultura que impulsa la Diputació de Tarragona, en la qual també destaquen els ajuts destinats a ajuntaments i EMD per a la contractació de les activitats incloses al catàleg de programacions culturals (eCatàleg), amb una dotació d’1,5 milions d’euros; els ajuts per a ajuntaments i EMD destinats a projectes i activitats culturals o d’interès per a la ciutadania, amb un import màxim de 2 milions d’euros o els destinats a microempreses i professionals autònoms pertanyents al sector cultural, amb una dotació de 950.000 euros, entre d’altres.

Redacció