.

.

TOTS 21

El president de la Diputació, Josep Poblet, i el secretari de l'entitat, Antonio García, signant l'acord

El president de la Diputació, Josep Poblet, i el secretari de l’entitat, Antonio García, signant l’acord

La Diputació de Tarragona aporta 100.000 euros a la Fundació Privada Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona per contribuir a la tasca que desenvolupa a favor dels més necessitats. Aquesta aportació es regula a través del conveni entre l’administració supramunicipal i l’entitat benèfica, acord que ha estat signat pel president de la Diputació, Josep Poblet, i el secretari de l’entitat, Antonio García.

La Fundació Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona (http://www.bancalimentstarragona.org) és una fundació benèfica de tipus assistencial que té com a finalitat donar resposta als problemes de la fam, la marginació, l’atur i la pobresa, mitjançant la recaptació i redistribució d’excedents i donacions d’aliments , medicines, mobiliari i tots aquells altres béns propis d’una organització caritativa en diversos àmbits. Aquesta fundació realitza la seva tasca arreu de les comarques de Tarragona, amb la implicació d’administracions, persones i empreses.

L’any 2015 Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona va distribuir un total de 2.609.000 quilos d’aliments amb els que es van atendre les necessitats de 24.547 persones.