.

Els grana, fent pinya en una imatge d’arxiu. Foto: Nàstic

La jornada de descans del Nàstic no ha alterat el seu liderat, que corria perill si l’Andorra s’hagués endut els tres punts a Olot. Res més lluny de la realitat. L’equip tricolor, un seriós perseguidor del Nàstic, ha caigut estrepitosament a la Garrotxa per 3-0. El Nàstic es manté lider amb un partit menys que els andorrans -15 contra 16- i 28 punts contra 26. Tercer és el Barça B amb 23 punts -ha vençut avui- i quart el Lleida -que també ha guanyat- amb 22 punts.

L’FC Andorra ha caigut de manera contundent al camp de l’UE Olot per 3-0 en un duel en què el conjunt català ha aprofitat les seves armes. Xumetra, amb dues dianes a la primera meitat, i Delgado, al tram final del partit amb els tricolors bolcats i jugant amb un menys, han sentenciat el matx i han propiciat als homes de Sarabia la segona derrota seguida, i la tercera jornada consecutiva sense vèncer.

Al seu torn, el Barça B ha golejat per 6-0 l’Hospitalet, proper rival grana a la Feixa Llarga, mentre el Lleida ha vençut en el terreny del Cornellà per un mínim 0-1.