.

El Club Nàutic de Salou acull el Mundial de Windsurf Techno 293 del 21 al 28 d’octubre el Campionat del Món de Techno 293, disciplina infantil del surf de vela. Les proves van tenir lloc del dilluns 23 al dissabte 28 d’octubre, s’han aconseguit celebrar un total de 11 proves de les 12 programades, destacant les 6 proves celebrades el divendres i dissabte amb vents de més 15 nusos de component nord-oest, la resta de dies les proves es van celebrar amb vents de component sud i intensitats d’entre 5 i 7 nusos.

Tots els podis de les diferents categories participants estan liderats per la delegació israeliana:

– Categoria SUB 15 Femenina: 1a classificada, Ella Benbenisti d’Israel.

– Categoria SUB 15 Masculí: 1r Classificat, Daniel Basik-Tashtash d’Israel.

– Categoria SUB 17 Femenina: 1a classificada, Linoy Geva d’Israel.

– Categoria SUB 17 Masculí: 1r Classificat, Roi Hillel d’Israel.

Cal destacar el resultat al regatista del Club Nàutic Sevilla Aurelio Terry-Vall, 13 de la classificació general en la categoria Sub17 masculina i al també regatista del Club Nàutic Salou Guillem Segú 21è de la general en aquesta mateixa categoria, pel que fa a la categoria sub15 masculina esmentar al regatista del Club Nàutic S’Arenal Pepe Estrany-Sagrera desè de la general.

La cloenda de l’acte i lliurament de trofeus va tenir lloc el dissabte amb assistència de l’Alcalde de Salou Pere Granados, Sergi Cadenas Vice-president de la Federació Catalana de Vela i Jaume Vicheto President del Club Nàutic de Salou.