TOTS 21

Imatge d'arxiu del Dia de la Dansa

Imatge d’arxiu del Dia de la Dansa, 29 d’abril. 

L’Associació de Professors de Dansa de Tarragona promou per aquest dijous un acte conjuntament amb altres centres de dansa i gestors culturals, per reivindicar l’obertura d’escoles i centres de dansa perquè els alumnes puguin retornar a les aules de manera presencial. A les 12 hores del migdia al Balcó del Mediterrani tindrà lloc una concentració per reivindicar l’obertura d’escoles i centres de dansa perquè els alumnes puguin retornar a les aules de manera presencial. 

Segons assenyalen des de l’associació en una nota de premsa, «els ensenyaments artístics son un bé essencial per a la nostra comunitat, proporcionant als infants i joves una salut emocional i física. El fet de no poder assistir a les classes presencials fa que quedi en risc el seu dret a l’educació. Les nostres escoles i centres assumeixen la responsabilitat en l’aplicació de totes les mesures perquè siguin espais segurs, des de l’inici s’ha pogut demostrar que el risc de contagis ha sigut inexistent. Les escoles són segures».

El manifest serà llegit per la Teresa Aguadé (presidenta de l’Associació de Professors de Dansa de les Comarques de Tarragona).

Redacció