.

.

TOTS 21

Presentació de la III Cursa Nocturna del Seguici

Presentació de la III Cursa Nocturna del Seguici

El proper dissabte 9 d’agost, la Mulassa de Tarragona i Athletic Track coorganitzen la III Cursa Nocturna del Seguici a Tarragona, una cursa urbana de caràcter popular que es desenvoluparà fonamentalment pels carrers de la Part Alta de la ciutat. El recorregut, sensiblement diferent al de les edicions anteriors, consta de 5km, sortirà a les 21:30h de la plaça de la Font, i clourà, com ja és habitual, al Pla de la Seu, espai emblemàtic de les nostres festes populars. A partir de les 20h, però, ja s’escalfarà l’ambient amb la celebració de les curses infantils per a nens nascuts entre el 2002 i el 2009, que l’any passat ja van funcionar molt bé, i que també sortiran de la plaça de la Font. Com en les altres edicions, la cursa manté el seu caràcter solidari, i una part dels beneficis que es generin seran destinats, en aquesta ocasió, a la lluita contra el càncer infantil.

Per qui vulgui conèixer millor el circuit abans de la cursa, i per encoratjar la participació i fomentar la pràctica esportiva, els organitzadors coordinen uns entrenaments col•lectius previs, que es duran a terme els dimecres 23 i 30 de juliol i 6 d’agost, i sortiran des de davant de l’Ajuntament, a les 21h del vespre.

La Cursa Nocturna del Seguici va néixer el 2012, amb motiu de la commemoració del 25è aniversari de la recuperació històrica de la Mulassa de Tarragona, i ja s’ha convertit en un acte previ consolidat que farceix la programació de les festes populars de Sant Magí. L’edició anterior va comptar amb una participació aproximada de 500 corredors (450 a la cursa dels adults i 120 a les infantils), i enguany els organitzadors esperen superar aquesta atractiva xifra.

El preu d’inscripció és de 2€ per a les curses infantils i de 10€ per a la d’adults, i les inscripcions es poden fer, presencialment, a la tenda Bikila (av. Francesc Macià, 5), i virtualment per mitjà de la pàgina web www.athleticevents.net. Si es participa en representació d’alguna entitat del Seguici cal especificar-ho en la inscripció, perquè, com és habitual, hi haurà una classificació de la cursa específica per a integrants del Seguici, i un trofeu per a la colla que aporti més corredors a la fita