La Cursa de Transports tanca la Setmana de Mobilitat Sostenible a Altafulla

Imatge dels participants a la sortida i arribada. Fotos: Ajuntament d’Altafulla

La Cursa de Transports que s’ha dut a terme aquest matí ha tancat el programa de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2017 a Altafulla. Hi ha participat dues bicicletes, dues bicicletes elèctriques, una bicicleta solar, un cotxe, mentre que diferents participants a la cursa han optat pel transport públic com el tren i l’autobús.

El recorregut s’ha iniciat a tres quarts de nou del matí des de la plaça del Pou i ha finalitzat davant les portes de l’Ajuntament de Tarragona on els participants dels diferents municipis han gaudit d’un esmorzar de germanor, i han estat obsequiats amb un record de la campanya.

Divendres al matí es durà a terme l’entrega de diplomes de la iniciativa ‘A peu al cole’ on els més petits del municipi, de les escoles La Portalada i El Roquissar, han anat a l’escola en mitjans sostenibles, ja sigui a peu o en bicicleta. També al llarg d’aquesta setmana passada els dos col·legis van ser els protagonistes de diferents sortides amb la Policia Local, i aquest cap de setmana s’ha desenvolupat la Caminada Nocturna amb els Atletes d’Altafulla, i la Bicicletada Popular, amb la Penya Ciclista.

 

Enviar un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *