.

.

TOTS 21

El regidor de la Canonja Joan Pons, penjant la bandera

El regidor de la Canonja Joan Pons, penjant la bandera

Per segon dia consecutiu, Josep Poblet (CiU) ha ordenat als treballadors de la Diputació de Tarragona de retirar l’estelada que penja a la finestra del despatx de la CUP, sense el permís d’aquesta i sense que els representants d’aquesta hi fossin presents, segons denuncia la CUP.

Davant d’aquesta actitud per part del president de la Diputació, la CUP continuarà insistint en penjar l’estelada a la finestra del seu despatx, cada cop que aquesta sigui retirada.

Avui, el regidor de la CUP a l’Ajuntament de La Canonja i conseller comarcal del Tarragonès, Joan Pons, ha portat una estelada des del seu municipi, per tal que aquesta torni a lluir a la finestra del despatx de la CUP a la Diputació.

Joan Pons ha demanat explicacions a Poblet i ha defensat “el dret a la llibertat d’expressió”, a més de recalcar que “estem immersos dins d’un procés de transició en el que ens pensem que CDC també hi és present, i per això, no entenem com es poden produir fets d’aquestes característiques, quan Poblet hauria d’estar donant suport a aquest procés en lloc d’abstenir-se en la votació d’adhesió de la Diputació a l’AMI, per exemple”.