.

.

TOTS 21

La CUP de la Canonja ha elegit ja els set primers membres de la llista

La CUP de la Canonja ha elegit ja els set primers membres de la llista

La Candidatura d’Unitat Popular (CUP) va decidir en una assemblea realitzada a començaments de febrer concórrer a les eleccions municipals de la Canonja,  presentant un programa basat en “la transparència, el govern obert, la municipalització dels serveis bàsics”, el foment de l’economia local “i la renovació democràtica”.

La formació ha fet el pas després que l’any 2012 es formés un grup de suport a la CUP a la Canonja, per tal d’ajudar a la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya, amb els mesos s’ha anat consolidant l’assemblea local fins a la seva constitució oficial el passat estiu.

La llista serà encapçalada per Joan Pons i l’acompanyaran, entre d’altres, Oriol Olivé, Montse Canadell, Marcel Nolla, Pili Santafosta, Nil Martínez i Sergi Ferré.

Actualment, la CUP està acabant de constituir la llista electoral que presentarà a les eleccions de finals de maig, amb una clara voluntat de presentar gent de perfils diversos i amb capacitat per fer propostes de millora i canvi per la Canonja.

L’assemblea de la CUP ha començat a organitzar diferents debats i actes participatius per tal d’exposar i teixir les seves propostes electorals amb tota la ciutadania. El primer d’aquests actes serà el proper dijous 19 de febrer a les 20h al local de l’Ateneu Popular La Mina (C. Raval, 55) per parlar sobre transparència, participació i govern obert per la Canonja.