.

.

TOTS 21

Laia Estrada i el grup de treball en defensa per la sanitat pública al'hospital Joan XXIII. Foto: Tarragona 21

Laia Estrada i el grup de treball en defensa per la sanitat pública al’hospital Joan XXIII. Foto: Tarragona 21

El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública continua amb la seva campanya contra el procés de privatització de la sanitat, que a Tarragona han batejat amb el nom de “teclarització”. El grup, que ha rebut el suport de la CUP, ha engegat aquesta tarda una tancada a l’hospital Joan XXIII per donar a conèixer el desmantellament del sistema sanitari públic cada cop és més acusat, i les conseqüències més nefastes, tant per als usuaris i usuàries, donada la davallada de la qualitat assistencial derivada de la retallada de recursos; com per al personal sanitari, que treballa en condicions de cap cop major estrès.

L’objectiu de l’acció és assenyalar la Xarxa Santa Tecla i el seu màxim responsable, Joan M. Adserà, com a màxims beneficiaris del desmantellament de la sanitat pública a Tarragona, del CAP’s i de l’Hospital Joan XXIII.

Laia Estrada, regidora per la CUP a l’Ajuntament de Tarragona ha assenyalat que s’ha donat a conèixer l’acció a altres grups polítics, així com a sindicats, i se’ls ha convidat a la tancada. Tot i així, Estrada ha reconegut que “més enllà de qui vingui volem veure respostes en contra dels plans funcionals”.

Al llarg de l’estiu estan previstes més accions reivindicatives com serà la recollida de signatures per rebre el suport de la ciutadania. Quan la iniciativa es tiri endavant, Laia Estrada, que si es rep el suport de l’Ajuntament es compromet a portar el cas a la Generalitat.