.

.

TOTS 21

Imatge de la concentració davant l’empresa Nacex. Foto: Co.bas

L’Assemblea Local la CUP de Tarragona ha demanat «explicacions» a l’àrea de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Tarragona per la decisió de fer participar el cos municipal «en el desallotjament totalment desproporcionat d’un acte legítim» de protesta sindical.

Segons han fet públic els anticapitalistes per mitjà d’un comunicat, aquest matí «companyes dels sindicats la COS del Camp i Co.bas s’han concentrat davant l’empresa Nacex al polígon industrial Riu Clar de Tarragona per demanar la readmissió de dues sindicalistes acomiadades. A mig matí patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Tarragona han desallotjat els manifestants que seguien protestant davant les portes de l’empresa. La protesta anava contra les pràctiques de l’empresa en matèria laboral, obligant als seus treballadors i treballadores a fer-se autònoms i acomiadant-los si s’hi neguen».

«A requeriment de l’empresa»

Fonts municipals consultades per Tots21 han assenyalat que «la Guàrdia Urbana s’ha adreçat al requeriment que ens ha fet l’empresa i un cop al lloc ha donat recolzament als Mossos d’Esquadra fins a l’arribada de la furgona de l’àrea de recursos operatius, encarregats de l’ordre públic».

Redacció