.

.

TOTS 21

Un dels espectacles que 'Genovesa' porta arreu del territori.

Un dels espectacles que 'Genovesa' porta arreu del territori.

El grup tarragoní de teatre i difusió teatral Genovesa, narratives teatrals exporta les seves propostes arreu del territori estatal. Així, l’espectacle de reconstrucció de titelles romans “Marc Antoni i Cleopatra” està sent representat per nombrosos esdeveniment i festivals especialitzats de reconstrucció teatral.

Per això, el passat 26 i 27 d’abril van participar al Bimilenario de Augusto de Saragossa amb actuacions al Teatre romà d’aquesta ciutat. En concret, els dies 10 i 11 de maig van particpar al Festival Triumverat Meditarrani d’Empúries/l’Escala i, a finals de maig, van participar activament al Festival Tarraco Viva.
El proper cap de setmana participen al Festival Arde Lecus de Lugo (Galícia). Per aquest estiu tenen previstes diverses representacions més arreu de l’estat. L’espectacle consisteix en la visualitat dels titelles, inspirades en la nina d’ivori, un narrador i el seu ajudant ens transporten a les províncies orientals de l’Imperi romà per fer-nos coneixedors de l’apassionada història d’amor entre Marc Antoni i Cleopatra. Alhora també descriuran, ambtota mena de detalls, els successos de la batalla d’Àccium que va fer caure en la desgràcia a la parella d’amants i va permetre a Cèsar August consolidar-se com emperador