.

.

TOTS 21

Cartell de les activitats de suport a Nicaragua

Cartell de les activitats de suport a Nicaragua

La XV Festa Solidària amb Nicaragua de la Cuculmeca arrenca aquest dissabte al Passeig de les Palmeres amb un vermut a les dotze del migdia. Serà a partir de les set de la tarda quan un seguit de bandes i artistes de diferents estils amenitzaran un sopar típic de Nicaragua.

Enguany podrem gaudir de la sàtira del cantautor Oscárboles i ballar lindy hop amb els TGN Swing. També hi participaran The F.E.O.S. Experience, Picolli Fratelli i Groggy Rude. Duran tot el dia hi haurà servei de barra i es podran comprar productes de segona mà al mercadet solidari. Tots els diners recaptats seran per dur a terme projectes de cooperació a Nicaragua.

La Cuculmeca és una ONG que treballa en aquest país de l’Amèrica Central per potenciar el desenvolupament humà sostenible, el medi ambient i els recursos naturals. A més, promou l’educació, la comunicació i la cultura entre nens i nenes, adolescents, joves i adults. Realitza projectes de cooperació a Matagalpa i Jinotega, zona cafetera del nord de Nicaragua. També desenvolupa projectes educatius com l’alfabetització de joves i adults o la formació de personal per a llars d’infants.