TARRAGONA 21

Un detall del laboratori de l’Hospital Clinic on es fan proves de coronavirus. Foto: ACN

El Departament de Salut ha confirmat aquest dilluns sis noves víctimes mortals per coronavirus a la demarcació de Tarragona, que ja en suma 32 –quatre a l’Ebre i 28 al Camp.

Pel que fa als positius de coronavirus SARS-CoV-2, se n’han confirmat 82 més i la xifra s’enfila als 656. Aquest dilluns hi ha 291 persones hospitalitzades, 33 més que diumenge. En concret, al Camp de Tarragona s’han confirmat quatre morts i 75 casos nous, la qual cosa eleva a 562 la xifra acumulada. D’aquests, 265 persones es troben ingressades, 62 de les quals a l’UCI. A les Terres de l’Ebre s’han confirmat dos morts i set casos nous, i la xifra acumulada de positius se situa en 94. En aquesta regió sanitària hi ha 26 hospitalitzats, nou dels quals a l’UCI.

Una de les dues noves víctimes mortals a l’Ebre és una religiosa de 96 anys de la Consolació de Tortosa, on hi ha quatre monges més contagiades, segons ha informat l’alcaldessa, Meritxell Roigé.

Segons informa Salut, en les darreres hores s’han donat dues altes hospitalàries a l’hospital de Tortosa Verge de la Cinta, que se sumen a les quatre que ja havia donat el centre des de l’inici de la crisi. Aquestes persones continuen la recuperació al seu domicili amb seguiment per part de l’equip d’Atenció Primària.