.

.

TOTS 21

La Costa Daurada i les Terres de l’Ebre es promocionen entre el públic català

La Costa Daurada i les Terres de l’Ebre es promocionen entre el públic català

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona promou aquests dies l’oferta turística de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre al Saló Internacional del Turisme a Catalunya (SITC), on disposa d’un espai propi per cada marca turística dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme.

Les dues marques turístiques que gestiona el Patronat de Turisme de les Terres de l’Ebre presenten la seva oferta al públic català, mercat de proximitat de gran importància, ja que suposa un 23% de la demanda al nostre territori. La Fira de Barcelona, al Recinte Montjuïc, acull fins diumenge la 23ena edició del SITC.

Amb un mostrador propi per cadascuna de les marques, la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre participen al SITC sota la modalitat de córner nacional, que els permet estar presents de forma unificada a la fira. Així, els organismes representats de la Costa Daurada, a més del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, són els ajuntaments, patronats i oficines de Turisme de Calafell, Cambrils, El Vendrell, L’Hospitalet de l’Infant, Mont-roig del Camp, Reus, Roda de Berà, Salou, Tarragona, Torredembarra i Vila-seca La Pineda Platja, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà – Ruta del Cister, Aquopolis Costa Daurada, PortAventura, l’Associació Costa Daurada Destinació de Golf i Pitch&Putt, l’Associació d’Apartaments Turístics de la Costa Daurada, l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre, l’Associació Hotelera Salou – Cambrils – La Pineda, l’Associació Priorat Enoturisme i l’Estació Nàutica de la Costa Daurada. Per part de Terres de l’Ebre, són representats al SITC, a més del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, els patronats i oficines de Turisme d’Alcanar, l’Ampolla, Ascó, Sant Carles de la Ràpita i Tortosa, a més del Consell Comarcal de la Terra Alta.

Els representants del Patronat de Turisme de la Diputació participen, a més, a dues jornades organitzades aprofitant la celebració del SITC: a les Jornades Mercats Emissors, organitzada des de l’Agència Catalana de Turisme, i a la Jornada d’Innovació en la Promoció Turística 2014, organitzada pel CETT.

Durant les tres jornades del SITC la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre ofereixen activitats adreçades als visitants de la fira, per tal de dinamitzar la seva presència. El col·lectiu de l’Escola de Sabers, gestat des del novembre del 2013 aplegant diversos empresaris de les Terres de l’Ebre, organitza un total de 22 animacions, com tallers de pastes típiques, degustació d’oli, ball de jota, bitlles catalanes o actuacions dels Abanderats del Renaixement, entre d’altres. Per part de Costa Daurada, els patronat municipal de Turisme de L’Hospitalet de l’Infant i de Mont-roig del Camp participen a l’espai enogastronòmic “Menja’t el món” oferint tasts de plats. A més, també es col·labora en l’oferiment d’escapades de proximitat que s’ofereixen als guanyadors d’una gimcana familiar organitzada des de l’Agència Catalana de Turisme.