.

.

TOTS 21

De l'1 al 4 d'octubre, empresaris del territori i representants dels Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona, Salou, Cambrils i Vila-seca, participen a la IFTM Top Resa

De l’1 al 4 d’octubre, empresaris del territori i representants dels Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona, Salou, Cambrils i Vila-seca, participen a la IFTM Top Resa

La Costa Daurada finalitza la temporada 2019 promocionant-se a França, més concretament, a la IFTM Top Resa, la fira del sector turístic, només per a professionals, més important de França que es realitza a París de l’1 al 4 d’octubre. I és que tal com comenta Eduard Farriol, president de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT) «el francès és el mercat estranger amb més visitants a la destinació i és que els francesos, durant l’any 2018, van realitzar 2,4 milions de pernoctacions a la Costa Daurada».

Així, Farriol afirma que «venim amb la intenció de parlar i presentar propostes als touroperadors, OTA’s i agències de viatges de França, a més, els hi expliquem les novetats. És el mercat internacional més proper, és molt fidel a la Costa Daurada, però any rere any hem de seguir promocionant-nos-hi».

A través del Pla Conjunt de Promoció, la FEHT i els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils, Vila-seca, aquest és el segon any que consecutivament assisteixen a la fira IFTM Top Resa amb un estand propi, un lloc pensat perquè els empresaris i responsables dels patronats de turisme puguin explicar els seus productes i serveis als professionals francesos, establir nous contactes i reforçar els existents. Enguany, també s’hi ha instal·lat una zona amb 3 dispositius de realitat virtual on els usuaris poden descobrir Salou, Cambrils i Vila-seca, la Pineda. A més d’empresaris, en representació del territori hi ha assistit Pere Granados, alcalde de Salou i president del Patronat Municipal de Turisme de Salou.

A més dels Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona, Cambrils, Salou i Vila-seca, les empreses que tenen presència a l’estand en aquesta edició són: PortAventura World, Hotel Four Elements Suites, Best Hotels, l’Estació Nàutica de la Costa Daurada, Ibersol, Hotel Olympus Palace, Hotel Gran Palas Experience, Rentalmar Apartaments, Grupo Olympia, 4R Hotels, Oh!tels, Grupo Reside, Grup Estival Park, Hotel Mercure Atenea Aventura, Viajes Negresco i Calafell Evasión.

Cal recordar que una vuitantena de professionals del turisme i diversos periodistes procedents de França van viure durant tres dies -del 18 al 20 de setembre- el Costa Daurada Life. Es tracta d’un famtrip innovador amb experiències úniques, tant des del punt de vista d’oci i cultura, com lúdic, gastronòmic i paisatgístic per gaudir en primera persona de tota l’oferta turística de la Costa Daurada.

Aquesta acció de promoció s’emmarca dins del pla conjunt de promoció turística de la Costa Daurada, signat pels Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada, Salou, Cambrils, Vila-seca i l’empresa PortAventura World, conjuntament amb les associacions empresarials turístiques englobades dins la FEHT. Aquesta és una estratègia que busca aplicar els recursos obtinguts provinents de l’impost a les pernoctacions en establiments reglats per impulsar la comercialització i promoció dels productes i els serveis turístics del territori; així com per dinamitzar i reforçar el coneixement de la destinació.

La FEHT i els Patronats de Turisme: treballant junts per la Costa Daurada

La FEHT, Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona, aglutina el sector empresarial de l’allotjament i la restauració de la província de Tarragona. El seu objectiu principal és satisfer les necessitats dels professionals i les empreses d’aquests sectors, així com promoure l’àmplia i variada oferta d’allotjament existent a la demarcació.

Aquesta acció comercial s’executa en una sinergia exemplar entre el teixit empresarial i el sector públic, més concretament amb els Patronats de Turisme de la Diputació de Tarragona Costa Daurada i els Patronats de Turisme de Salou, Cambrils i Vila-seca, la qual cosa representa una col·laboració única a Catalunya.

Integra les següents organitzacions professionals: l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona; l’Associació Hotelera Salou-Cambrils-La Pineda; l’Associació d’Hotels de Tarragona; l’Associació d’Apartaments Turístics Costa Daurada i Terres de l’Ebre; l’Associació d’Agències de Viatge Receptives de la Costa Daurada i l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre. PortAventura World també és soci de la FEHT com a empresa turística estratègica de la zona.

La FEHT està estretament lligada al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya (PCT) i a la Universitat Rovira i Virgili (URV). Aquesta federació exerceix de nexe entre els empresaris i la innovació i recerca per a la millora de la competitivitat i excel·lència del sector turístic a la província de Tarragona. www.feht-turisme.org