.

.

TOTS 21

L'alcalde, Pere Virgili, visitant la mostra

L’alcalde, Pere Virgili, visitant la mostra

Amb una simple ullada a les parets que ocupa l’exposició es poden trobar fàcilment moltes diferències. El color groguenc i desgastat de les primeres imatges deixa pas a les vives tonalitats de les últimes; les cares del cantaires van envellint, omplint-se d’arrugues a cada nou concert, any rere any, durant trenta Nadals; i els cartells dels seus concerts van modernitzant-se, progressivament, des del primer, escrit a mà amb retolador negre, fins a l’últim, elaborat amb algun programa informàtic de disseny. Sens dubte n’han passat trenta, trenta aniversaris per a una de les entitats culturals amb més trajectòria i més estimades de Roda de Berà.

La mostra fotogràfica, formada per una cinquantena d’imatges, està estructurada en tres temes principals, els diferents grups de cantaires al llarg dels trenta anys, els concerts organitzats i les diverses activitats lúdiques celebrades. També es poden consultar els retalls de premsa apareguts als mitjans sobre la Coral Verge de Berà, diferents articles significatius de la seva història, així com un davantal fet per l’associació Atzavara elaborat especialment per l’aniversari. L’exposició es podrà visitar a l’Hotel d’Entitats fins el 6 de març, de dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 16.30 a 20 hores.

Les celebracions del 30è aniversari van començar durant el mes de juliol de l’any passat, quan la Coral va celebrar un concert commemoratiu a la Pedrera de l’Elies, el qual va aplegar més d’un centenar d’assistents. Van continuar amb el seu tradicional concert de Nadal i culminaran amb una gran festa de cloenda.

Serà el 6 de març, a les dotze del migdia, a la plaça de l’Església, i comptarà amb la participació i les actuacions d’altres entitats locals, el Grup Sardanista, Auca Teatre, Luz de Luna, Músics-Escola de Música de Roda de Berà i el grup de grallers ‘Com feia…?’.