.

.

TOTS 21

Imatge de la Coral Verge de Berà. Foto: Cedida

Imatge de la Coral Verge de Berà. Foto: Cedida

El passat dissabte a la nit la Coral Verge de Berà ho va tornar a aconseguir i va omplir la Pedrera de l’Elies amb un concert multitudinari, un any després de la commemoració del seu 30è aniversari.

En aquesta ocasió el concert estava emmarcat dins la iniciativa de la regidoria de Cultura «Estiu a la Pedrera» per la qual durant tots els caps de setmana de juliol aquest emblemàtic espai natural de Roda de Berà ha acollit la celebració de diferents esdeveniments culturals i lúdics.

Presentat per la Meritxell Solé, el fil conductor del concert va portar als assistents a fer un viatge pel món amb cançons zulus d’Àfrica del Sud, tradicionals congoleses, cançons espirituals negres nord-americanes, entre d’altres, fins arribar a un total de dotze amb títols com «Nesiponono», «Old time religion», «Swing low, sweet chariot», «Every time i feel the spirit», o el conegut «Oh happy day».

El grup coral va comptar, a més, amb la participació de Lluís Chacón, a la percussió, i d’Albert Recasens, al piano. Tot plegat sota la direcció de Jordi Solé.

Per a l’ocasió, l’Ajuntament va preparar un tast de vins gratuït, cortesia dels cellers Avgvstvm Forvm, que es va servir en finalitzar el concert.