.

.

TOTS 21

Imatge de la presentació que s’ha fet a l’Ajuntament de la Canonja

El Club Ciclista La Canonja organitza aquest dissabte la tercera edició del Trofeu 15 d’abril, cursa puntuable per la Copa Espanya Júnior que s’emmarca dins dels actes de la Festa de la Municipalitat.

La prova, que s’iniciarà a partir de les 15.00 hores, comptarà amb la presència de 190 ciclistes dels equips Cartagena Esetec, Valverde Team, Polartec Fundación Contador, Castillo de Onda Zafiro, Fundación Víctor Sastre, Bathco, MMR Academy, Plataforma Central Iberum, Gimenez Ganga – Primoti, Bicis Esteve, Fenavin Turismo Ciudad Real, GSport, Aseguras-Indupime, Oferbikes – Metal Lube, Ginestar ULBSport, Corvi TotNet, Six2 Respetad 1.5, Sanse Rotor, Trek Quadis, Turismo Villanua, Trans-Lujan Mollet, Bicicletas Salchi, Ecotisa Goerna i Infinobras-Momparler. Cada equip pot inscriure un màxim de 8 corredors.

Tots ells hauran d’afrontar un exigent recorregut de 108,5 quilòmetres amb l’ascensió als colls d’Alforja, Porrera i La Teixeta, tots tres de 2ª categoria, com a principals obstacles del dia. Pel que fa a les poblacions de pas, la prova transcorrerà per Vila-seca, Vinyols, Cambrils, Mont-roig del Camp, Montbrió del Camp, Botarell, Alforja, Porrera, Riudecols, Reus amb l’arribada final a La Canonja. Hi haurà sprints especials a Montbrió del Camp i Montbrió del Camp.

La prova repartirà 800 euros en premis en metàl·lic entre els primers classificats.