.

.

TOTS 21

Cambrils acollirà per tercer any consecutiu la Copa Espanya de Trial en Bicicileta el proper diumenge 10 d’octubre.  L’esdeveniment esportiu, ja consolidat a Cambrils, està organitzat pel Club BikeTrial Costa Daurada  -de la mà de l’ex-campió del món de l’especialitat Àngel Batlle- i el Departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils, amb la col·laboració del Club Esquirols Cambrils i diverses empreses cambrilenques.

Enguany, com a novetat, la prova es durà a terme a la platja del Regueral, a tocar del Port de Cambrils. L’organització preveu que uns 120 pilots d’arreu de l’Estat disputin la competició, que donarà accés a alguns participants a classificar-se per la Copa del Món de l’especialitat.

A més, per promocionar l’esport s’hi afegeix la competició Open paral·lela perquè puguin participar els pilots amb llicència catalana o RFEC que no tinguin nivell per participar al seu nivell de Copa Espanya. Aquesta competició serà el mateix dia i les inscripcions es poden fer des del web de la federació catalana.

Com a mesura de prevenció, les zones estaran en un recinte tancat i només hi podrà haver públic al voltant del recinte sense aglomeracions. Tant les zones, com el paddock i taula de carrera serà limitat a la persona participant amb un acompanyant durant el seu horari de competició i escalfament. A més, prèviament caldrà passar el control de temperatura i registre. L’ús de la mascareta és obligatori en tot moment per pilots, acompanyants i públic. Només els pilots se la podran treure en la zona d’entrenament. 

L’organització d’esdeveniments esportius de renom reforça la imatge de Cambrils com a destí de turisme esportiu, i és una publicitat directa dels serveis i de les instal·lacions esportives existents al municipi.

Cambrils organitza diferents esdeveniments i proves esportives de caire esportiu, solidari, recreatiu i social, i la Copa Espanya Trial en bicicleta serà un dels importants aquesta temporada.

Redacció