.

.

TOTS 21

El Nàstic buscarà aixecar la Copa Catalunya

Nàstic i Girona disputen aquest dimarts (19h) a l’Estadi Municipal d’Olot la final de la Copa Catalunya. Una competició vinguda a menys en els darrers anys i que ara mateix s’ha convertit en una pedra en el calendari. I més quan s’està entrant en la part decisiva de la temporada. Merino donarà minuts als jugadors menys habituals i a molts jugadors de la Pobla.

Ja és coneixedora la sinceritat del tècnic Juan Merino en les seves rodes de premsa. I la d’aquest dilluns prèvia a la final de la Copa Catalunya no ha estat menys. El tècnic andalús, sense voler menysprear la competició i els sentiments que hi puguin haver per part d’algú, ha estat clar. «La Copa ens perjudica aquesta setmana. La nostra final és diumenge a les 12:00h contra l’Almeria». Una veritat com un temple.

La Copa Catalunya és una competició vinguda a menys. Barça i Espanyol ja s’han borrat i ara Nàstic i Girona es troben immersos en el tram final de la temporada (un lluitant per l’ascens directe i l’altre per no baixar) i es veuen obligats a tirar de jugadors menys habituals, o fins i tot del filial. Així ho ha confirmat el propi Merino que presentarà un onze de circumstàncies amb una barreja de menys habituals i jugadors de la Pobla. I més tenint en compte les baixes de Luismi, Cordero i Àlex López per lesió i Dimitrievski i Djetei amb la selecció.

La convocatòria està formada pels jugadors del primer equip, Reina, Gerard Valentín, Xavi Molina, Zahibo, José Carlos, Juan Muñiz, Jean Luc, Uche, Ferran Giner i Emaná. A ells se sumen 10 jugadors de la Pobla de Mafumet.

L’encontre serà xiulat per Òscar Sauleda Torrent i es podrà seguir en directe per Esport 3.

Joan Castell