.

.

TOTS 21

Si cap formació les incorpora al programa, la CET no descarta fundar la seva pròpia candidatura per tirar-les endavant

Si cap formació les incorpora al programa, la CET no descarta fundar la seva pròpia candidatura per tirar-les endavant

La Coordinadora d’Entitats de Tarragona fa un pas endavant i estudiarà donarà suport al partit polític que assumeixi les seves reivindicacions. Si cap formació les incorpora al programa, la CET no descarta fundar la seva pròpia candidatura per tirar-les endavant. La Coordinadora d’Entitats de Tarragona (CET), organisme que concentra més de 110 Associacions, va celebrar ahir la seva última assemblea fins al nou curs polític. La reunió va aprovar per xxxx demanar explícitament el vot entre els seus associats pel partit polític que es comprometi a incorporar al seu programa les reivindicacions de la CET, algunes tan històriques com l’estudi epidemiològic, aprovat pel ple municipal el 2015 sense haver fet ni un sol pas o disposar d’una estació de Renfe a la ciutat sense pas de mercaderies perilloses.

La junta de la CET va deixar clar ahir que està farta de reunions i de bones paraules sense cap resultat, cosa que provoca malestar i decepció. L’assemblea va repassar la llarga llista de compromisos incomplerts – a banda de l’estudi epidemiològic- com ara la cessió d’un local per crear un Banc d’aliments solidaris; la creació del Consell Ciutadà, l’Oficina d’informació del litoral; la dignificació del riu Francolí i el seu entorn o millorar els canals d’informació en cas d’incidents químics, tal com dissortadament va haver de reclamar Mediterrània aquest passat dilluns, rere l’incendi de Miasa.

La CET reclama que algun partit polític faci seves aquestes reivindicacions i “les tiri endavant d’una vegada per totes, perquè els incompliments afecten a tota la ciutadania de Tarragona i ja està bé”, diu el seu president, Ángel Juárez. En cas que cap formació política les assumeixi, “posarem damunt la taula crear la nostra pròpia candidatura i ja veurem amb quina fórmula perquè tenim tot un mandat per endavant”, conclou el president de la CET.