.

.

TOTS 21

Amb el lema ‘Avui per les nostres Mestres, sempre per la nostra llengua’, la Coordinadora pretén recuperar els actes populars i de carrer d’abans de la pandèmia

 

La Coordinadora 11 de Setembre de Tarragona presenta els actes que es duran a terme per la Part Alta de la ciutat el pròxim diumenge 11. La idea pretesa és recuperar els actes populars i participatius que guarnien la diada nacional pels carrers de la ciutat.

Enguany la Coordinadora ha apostat per defensar la llengua a través de l’educació, i ha aprofitat la reivindicació de les mestres i la seva defensa de la llengua, per a donar suport explícit a la seva causa i reivindicar l’educació com a eina imprescindible per a enfortir la llengua.

Els actes començaran a les 10h del matí amb una fira d’entitats al carrer Merceria que durarà fins les 13h aproximadament. Cap a les 11h des de la Plaça de la Font fins a la Plaça de les Cols, es farà una cercavila de foc protagonitzada per la colla de Diables Foc i Gresca i els seus tabalers i tabaleres. A les 11.30h a la Plaça de les Cols, es farà la lectura del manifest a càrrec de membres de la Coordinadora. Seguidament, es farà una lectura poètica i per finalitzar, el Cor Sageta de Foc, farà una cantata que s’acabarà amb el cant conjunt de l’himne nacional, els Segadors.

A les 12.30h s’iniciarà la diada castellera amb les quatre colles de la ciutat, acte organitzat per l’ajuntament. En acabar, sobre les 14.30h la coordinadora realitzarà un dinar popular sota els porxos del carrer Merceria. Els tiquets es podran obtenir el mateix diumenge, a la barra de la Coordinadora o fent la reserva a través del correu: coordinadora11setembre@gmail.com .

Redacció