.

.

TOTS 21

Alumnes i autoritats, en una foto de família a l'escola

Alumnes i autoritats, en una foto de família a l’escola

Avui al matí la consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruiz, ha visitat el municipi de Vila-seca amb l’objectiu d’inaugurar la nova sala polivalent de l’Escola Sant Bernat Calvó, que va entrar en funcionament el passat mes de maig.

En arribar a Vila-seca, la consellera ha saludat l’alcalde i diversos regidors de la Corporació Municipal que l’esperaven a la Casa Consistorial, on ha signat el Llibre d’Honor de la vila. En paraules d’agraïment al municipi, la consellera Meritxell Ruiz ha remarcat la sensibilitat i l’aposta que sempre ha tingut Vila-seca per l’ensenyament i la tasca educativa.

Acompanyada de l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet; diversos regidors de la Corporació i la directora dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Tarragona, Silvia Rodes, la consellera ha visitat l’escola juntament amb la seva directora, Laura Chamorro. En acabar la visita a les aules, la consellera ha descobert la placa inaugural de la sala polivalent, on a continuació s’han dut a terme diversos parlaments a càrrec de la directora del centre, l’alcalde de Vila-seca i la consellera d’Ensenyament. Finalment, els alumnes de l’escola han ofert una actuació musical a la nova sala polivalent.

La nova sala i el porxo lateral d’accés tenen una superfície útil de 256 m2 i ha suposat una inversió, per part de la Generalitat de Catalunya, de 223.000 euros.