.

.

TOTS 21

El dijous 25 de novembre, coincidint amb el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, es durà a terme a l’Antiga Audiència el passi especial del documental ‘The Return: Life after ISIS’, de la directora tarragonina Alba Sotorra. Aquest esdeveniment és fruit de la col·laboració del Festival REC amb el Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de l’Ajuntament de Tarragona.

En aquesta projecció hi serà present la cineasta Alba Sotorra, que atendrà els mitjans de comunicació abans de la projecció, juntament amb els responsables de la proposta conjunta de projeccions que també es durà a terme durant el Festival REC 2021. Posteriorment, els mitjans gràfics que hi estiguin interessats podran prendre imatges de la presentació del documental al públic.

Aquesta és una bona ocasió per a poder intercanviar impressions amb la responsable d’aquest documental, preseleccionat com a Millor Documental als Premis Goya de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques i als Premis Gaudí d’Acadèmia del Cinema.

Redacció