.

.

TOTS 21

Xavi Molina signant a alumnes de l'escola de La Canonja. Foto:Nàstic

Xavi Molina signant a alumnes de l’escola de La Canonja. Foto:Nàstic

La campanya «Junts Commarca» ha portat aquesta setmana als jugadors del Nàstic fins a La Canonja.

Els equips d’aquest municipi seran els protagonistes al descans del transcendental partit que jugaran Nàstic i Huracán diumenge al Nou Estadi.

Xavi Molina jugador canongí va ser un dels més buscats a la visita a l’escola del seu poble.

La Canonja en principi serà la penúltima localitat que entrarà dins d’aquesta campanya en el que és el penúltim també partit a casa del Nàstic abans dels play-off.

Un partit on el club ja ha anunciat diferents actes previs i recomanacions pels seguidors grana que vagin fins el Nou Estadi.

El partit de diumenge entre el Nàstic i l’Huracán Valencia CF comptarà amb una prèvia especial a les instal·lacions del Club. La Penya Nàstic Priorat, juntament amb la Federació de Penyes del Nàstic, organitzen una fideuà popular per tan sols 5€ (inclou beguda). A partir de les 13.00 hores hi haurà música i l’actuació de Batucada Engrescats, després, a les 14.00 hores, es començarà a servir la fideuà.

Mentre, a partir de les 15.15 hores, està programada la rebuda a l’equip, que arribarà a l’estadi amb el bus oficial del Nàstic. El Ball de Diables d’Els Pallaresos, la Batucada Engrescats i tota l’afició que ho desitgi, podran rebre els nostres jugadors al pàrquing asfaltat del club grana.

El Gimnàstic de Tarragona SAD prega que els socis i aficionats grana vinguin a l’estadi ben d’hora, per tal d’evitar embussos en els accessos a les instal·lacions. Recordem que el Nou Estadi obre les seves portes a partir de les 16.00 hores.