.

.

TOTS 21

Els actes començaran el divendres 5 d’agost per la tarda amb la Festa de Masricart i acabaran el dimarts 16 amb el Castell de Focs. Foto: Ajuntament

La Canonja celebra la seva Festa Major d’estiu el dia 15 d’agost, però els actes s’iniciaran a partir del dia 5 amb les Festes de Masricart. Enguany i després dels dos anys de restriccions per la pandèmia, la Festa Major d’estiu torna amb molts més dies i molts més actes. La regidora de festes, Glòria Virgili, ens comenta que “hem preparat la Festa Major amb més ganes que mai, perquè des de l’Ajuntament tenim la seguretat que tots els veïns i veïnes tenen moltes ganes de festa, de diversió, de gaudir d’aquests dies del mes d’agost d’una manera especial i tornar a la pista de la plaça de Catalunya per ballar-les totes, però també a dinar amb la família i a sopar amb els amics abans d’anar al ball”.

Enguany les festes s’iniciaran el divendres 5 d’agost amb la Festa de Masricart, en honor a la Mare de Déu de les Neus. A les 6 de la tarda, a la Plaça del Castell, es presentarà la samarreta de les festes, que es podrà comprar per 5 euros, i tot seguit es presentarà el nou nan dels gegants de l’Orfeó Canongí. Després a les 8 del vespre, la Missa Solemne a l’església de la Mare de Déu de l’Esperança. Acabarà el primer dia de festes amb l’aperitiu popular i el sopar dels veïns de Masricart.

Els dies 5 i 6 d’agost a partir de les 12 de la nit, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Canonja organitza el festival del Mamut al pàrquing del Mas de l’Abeurador. Programa que recull diferents actuacions de música urbana i de diferents estils i per a tot el públic. L’espai comptarà amb una petita zona de pícnic i amb servei de barra de bar gestionat per Diables de la Canonja.

Aquesta nova edició compta amb diferents actuacions de persones que es dediquen a la música urbana amb diferents estils i per a totes les persones.

El divendres 5 d’agost s’iniciarà el festival del Mamut amb un show de ball de Ritmos Tarragona i seguidament es donarà inici a l’actuació de Hasta Abajo, tota una nit amb moltes sorpreses, diferents estils i cançons.

El dissabte 6 d’agost obrirà la nit Cultrum, grup del Camp de Tarragona i seguidament pujarà a l’escenari Smoking Souls presentat el seu darrer treball “la cura”. Per finalitzar la nit hi haurà un dj convidat.

Després d’un cap de setmana de molta marxa, durant la setmana hi haurà actuacions a la Rambla 15 d’abril per a les famílies, sota el títol la “Rambla del Circ”.

El pregó de Festa Major serà el divendres 12 d’agost i anirà a càrrec del canongí Francesc Roig i Queralt. Amb el pregó i l’encesa de la tronada s’iniciaran els dies forts de les festes d’estiu que finalitzaran el dia 16 amb el Correfoc de Bèsties i el Castell de Focs.

Podeu consultar el programa sencer de la Festa major clicant aquí

Redacció