.

.

TOTS 21

Per conèixer els detalls i difondre les accions a realitzar, es durà a terme una sessió informativa per a les entitats i la població en general, Foto: Ajuntament

El dia 2 de novembre al voltant de les sis de la tarda es realitzarà un simulacre de confinament a la zona de Tarragona, en el marc del PLASEQTA, que afecta, entre altres, el municipi de la Canonja.

La particularitat d’aquest exercici és la participació de la ciutadania amb l’objectiu que pugui posar en pràctica les accions i les mesures d’autoprotecció a realitzar en cas real d’accident. Concretament, aquest simulacre és un exercici de confinament com a mesura d’autoprotecció en cas d’accident en una indústria química. Un dels objectius és practicar els avisos i les comunicacions a la població previstos a PLASEQTA en cas d’accident químic i les mesures de control d’accessos, per aquest motiu sonaran les sirenes ubicades als diferents municipis afectats.

Per conèixer els detalls i difondre les accions a realitzar, es durà a terme una sessió informativa per a les entitats i la població en general, amb l’assistència del Cap del Servei Territorial de protecció Civil a Tarragona, que tindrà lloc el dia 22 d’octubre a les 19 hores a l’Edifici Època (Rambla 15 d’abril-La Canonja).

És molt important que els veïns assisteixin a aquestes xerrades informatives i que ens impliquem al màxim pera que l’exercici funcioni. Des de l’Ajuntament demanem la màxima col·laboració tant pel que fa a la assistència a la reunió com al compliment del confinament el dia 2 de novembre.

A la pàgina web interior.gencat.cat/simulacrePLASEQTA trobareu tota la informació.

Redacció