.

.

TOTS 21

Foto de família dels guardonats amb el xec

L’alcalde de la Canonja, Roc Muñoz, acompanyat per altres regidors del consistori, van oferir una recepció el passat dissabte al Castell de Masricart, a totes les famílies que es van beneficiar dels ajuts a la natalitat i a l’adopció que va posar en marxa el consistori ja fa cinc anys i que ja ha beneficiat a 207 infants.

Durant l’últim trimestre del 2016 i primer del 2017, més d’una trentena de famílies han pogut rebre els 150 euros per nen/nena nascut o adoptat. Durant la recepció, l’alcalde va manifestar que la voluntat del govern municipal és continuar amb aquests tipus d’ajuts a les famílies, “com també seguirem amb els ajuts per la compra de llibres i material escolar que vam posar en marxa i cada any anem ampliant”.

Durant el seu discurs, l’alcalde va destacar que “per a l’Ajuntament i el municipi és una satisfacció donar la benvinguda als nous nascuts, als nous canongins que seran el futur del nostre poble i pels quals hem de treballar per garantir-los la millor qualitat de vida possible”. D’altra banda, tot i que va reconèixer que el xec nadó només és un detall que pot ajudar a les famílies, va recalcar que “la Canonja és un municipi ideal per viure en família, ja que oferim ajudes, serveis i instal·lacions de qualitat per a les nostres famílies i fills”.

Després del parlament de l’alcalde, es va fer una fotografia al pati del Castell de Masricart amb totes les famílies i tot seguit un aperitiu per a tothom.