TOTS 21

L’ucraïnès Roman Lishchynskyy, fent una demostració. Foto: Tarragona21

La Canonja ha confirmat un cop més la seva capitalitat en el món de l’skate al Camp de Tarragona i també de l’scooter -patins- amb la celebració del torneig de la Festa Major d’hivern, que ha tingut lloc a la pista municipal. Una cinquantena de participants han omplert una jornada de matí, migdia i tarda, que ha inclòs una barbacoa a preus populars al costat d’unes instal.lacions immaculadament cuidades gràcies a la cura que hi tenen els seus promotors, els canongins Pedro Vidal i Marc Calero, amb el suport del consistori. Ja fa sis anys que La Canonja disposa del recinte d’skate i cada any celebra dos tornejos, coincidents amb les festes majors d’estiu i hivern.

Participants vinguts de Mollet del Vallès, Sant Joan Despí, Santa Perpètua de la Mogoda, Bellvei, Saragossa o Bilbao s’han atançat  La Canonja, junt a nombrosos concursants de la pròpia La Canonja, de Bonavista, de Reus, Cambrils o Salou. No ha fatat un famós youturber del món de l’skate, Sergio Lucena -Selua-, que repartia selfies i autògrafs enre els joves. I en les dues competicions s’han celebrat concursos en diferents categories, des dels petits fins als adults.

Cracks com l’ucraïnès Roman Lishchynskyy, el mateix Pedro Vidal -rivals sovint en els tornejos- o els joves Raúl Ramos i Abel González han fet una veritable demostració de virtuosisme amb piruetes i salts mortals inversemblants.

Us oferim una galeria d’imatges de la jornada:

Més informació de la Festa Major en aquest enllaç.

Redacció. Fotos: Tarragona21