.

.

TOTS 21

Un moment de la sortida de la processó. Foto: Tarragona21/Tots21

Malgrat les limitacions de la pandèmia, La Canonja no s’ha oblidat de celebrar la processó amb la imatge del seu patró, sant Sebastià, en el que era un dels plats forts de la Festa Major d’hivern de la vila, que inicià dijous els actes amb la vintena edició de la Baixada de carretons. En caure la missa i la processó entre setmana hi ha assistit menys gent de l’habitual, també condicionada per la sexta onada de la pandèmia.

L’església de sant Sebastià s’ha omplert per seguir la missa solemne i a continuació s’ha fet la processó pels carrers del voltant de l’església amb quatre portants voluntaris de la talla de la imatge del saetejat sant i un Seguici més limitat. El Mico de La Canonja ha obert el pas i La Cobla Reus Jove també ha participat en la sortida, que tancava la comitiva municipal, encapçalada pel seu alcalde, Roc Muñoz. Els Gegants no hi han pogut prendre part per la covid i el Mamut, també degut a la pandèmia, no ha pogut seguir el recorregut, però ha estat simbòlicament present a la plaça de l’església.

La Festa Major continua i els tres actes que tindran lloc al poliesportiu Josep Canadell tenen pràcticament posat el cartell de ‘plens’. El públic serà distribuït en bombolles i a distància. Diumenge, 23, es viurà de nou l’escudella popular en format ‘take away’, llest per emportar, com l’any passat. És a dir, res de dinar col.lectiu, sinó que cada família l’anirà a recollir en cotxe a la zona del poliesportiu, ha informat a Tarragona21/Tots21 la regidora de Festes, Glòria Virgili.

Més informació en aquest enllaç.

J. Garcia