.

.

TOTS 21

 

Imatge d'una edició anterior dels Tres Tombs de la Canonja

Imatge d’una edició anterior dels Tres Tombs de la Canonja

Ja són vuit anys els que sumen els Tres Tombs de la Canonja. La jornada, organitzada per l’entitat “Amigos del caballo” amb la col·laboració de l’Ajuntament de la Canonja i el suport de diverses entitats i empreses, any rere any es va consolidant dins el calendari d’aquesta festa tradicional.

Més d’un centenar de cavalls de muntura, desenes de vehicles entre carros i carruatges es troben al poble en una jornada de companyonia i lluïment. Amants dels cavalls i dels carros tradicionals es barregen entre els encuriosits que gaudeixen d’aquest espectacle amb tres voltes.

Abans de la desfilada els participants, vinguts de diferents punts de la província, reben una benvinguda amb un esmorzar a la zona del Sector Nord. I a l’últim tomb, a la plaça del Castell, els animals són beneïts pel rector de la parròquia.

L’itinerari serà el següent: Carrer Masricart, Plaça del Castell, Av. Carrasco i Formiguera, Av. Collblanc, Carrer de les Garrigues i una altra vegada el carrer Masricart, fins a realitzar les tres voltes. Al finalitzar l’últim tomb passaran pel carrer Alcalde Marian Fonts i Ciurana, carrer Rec de Bardina i Av. Del Sector Nord on finalitzarà l’acte.