TARRAGONA 21

Un dels punt d'informació de la campanya SalouRecicla.

Un dels punt d'informació de la campanya SalouRecicla.

Durant aquest mes d’octubre la campanya “SalouRecicla”, una campanya informativa per millorar la recollida selectiva de residus a les llars salouenques que ha preparat i realitza la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Salou, s’ubica al carrer en forma de punts d’informació i atenció ciutadana.

Els punts se situen a totes les escoles de Salou, al Mas de l’Esquerrer a la urbanització de Xalets, al Centre d’Assistència Primària, al Centre Infantil i Esplai de Jubilats de la plaça Carrilet, al Pavelló Esportiu de Cap Salou, al Mercat Municipal, i a les places de Catalunya, de la Província, i de la Pau.

Aquests punts pretenen facilitar a la ciutadania la informació de la campanya i de la recollida selectiva dels residus municipals de Salou, així com material per facilitar la correcta separació de deixalles a domicili, i resoldre dubtes i consultes que es formulin els salouencs i salouenques sobre aquest tema.

A més, en aquests punts d’informació els ciutadans es podran apuntar a la visita gratuïta que es realitzarà a la Planta de Compostatge de Botarell, per poder veure el resultat de la separació de la matèria orgànica.