.

.

TOTS 21

La mecànica es tant senzilla com que cada temporada es va comerç a comerç i es canvia la flor antiga per una de temporada. Foto: Cedida

La campanya ‘Flors als carrers’ atrau una seixantena de negocis que tindran visibles les torretes amb les flors davant del seu establiment. El projecte va nèixer l’any passat de ma de l’associació de comerciants Via T Tarragona-Shopping,  amb objectiu de donar color i vida als carrers comercials de la ciutat de Tarragona. Es va triar una torreta igual per tots els adherits, es va fer una planificació florar i es va coordinar la gestió del canvi de flor de forma trimestral per tal d’anar tots en la mateixa línia i harmonia.

Les flors als carrers tenien que veure la llum el 13 de març de 2020, però la pandèmia les va confinar i malauradament es van perdre totes les plantes i flors en un magatzem a punt per repartir. Al Nadal de 2020 la  Via T va poder tornar a arrancar la campanya de la ma de la Fundació Formació i Treball, entitat d’inserció social.

La mecànica es tant senzilla com que cada temporada es va comerç a comerç i es canvia la flor antiga per una de temporada. Així  es dona vida als carrers.

Redacció