TARRAGONA 21

La campanya col·laborativa de promoció del comerç al nucli antic de la Selva del Camp haurà d’esperar uns mesos. La Xarxa de Barris Antics amb Projectes, integrada per una trentena de municipis d’arreu de Catalunya -entre ells, la Selva- ja ho tenia tot llest per desplegar, en cadascun d’aquests pobles i ciutats, una campanya que precisament enguany complia 10 anys i que engegava amb l’arribada del juliol.

Però la pandèmia ha fet miques els plans inicials i ha obligat a posposar-la fins octubre. Un període que s’aprofitarà per reestructurar la campanya i donar cabuda a un major nombre de locals i serveis, suprimint  la restricció de que només s’hi puguin sumar els establiments del nucli antic i obrint el ventall perquè ho facin també els de la resta del municipi. 

Segons declarava la regidora de Participació, Laura Girona, a les càmers de Canal Camp, durant aquests darrers deu anys «la campanya ha rebut una molt bona rebuda pels comerciants i per la gent del poble». I emplaçava els vilatans a donar suport ara més que mai al comerç local.

Redacció