.

.

TOTS 21

La Cambra de Comerç de Tarragona ha informat aquesta tarda per mitjà d’una nota de premsa que «hem superat el miler d’inscrits a la Fira Virtual de l’Ocupació» que organitza la institució i «que, entre avui i demà, 16 de desembre, posarà en contacte a persones que busquen feina, o canviar la que ja tenen, amb empreses que necessiten contractar».

Aquest certamen agafa el relleu de les Fires presencials de l’Ocupació celebrades l’any 2019 i principis de 2020 en les que en les tres edicions celebrades a Tarragona hi van prendre part més de 6.000 persones i més de 150 empreses.

Entre les empreses participants s’h troba el Port de Tarragona, que hi aporta la presència dels seus professionals de Recursos Humans donant suport i explicant tot el necessari per poder accedir a treballar en un dels seus variats llocs de feina. Al Port hi treballen professionals de tots els sectors, des de l’àmbit de l’enginyeria, l’administració, la comunicació, la marina i la nàutica, la informàtica i la tecnologia de la informació, de l’àmbit econòmic-financer, jurídic o professionals del món de la cultura. Com organisme oficial, al Port de Tarragona hi desenvolupen la seva activitat un grup de professionals format per 250 persones que vetlla perquè les empreses de la comunitat portuària puguin exercir la seva activitat amb totes les garanties i exigències del mercat.

Des del departament de RRHH del Port de Tarragona han elaborat un vídeo explicatiu especialment per a aquesta ocasió que es pot veure en el següent enllaç: https://youtu.be/Rq3_SQexuSE  

Redacció