TARRAGONA 21

Col.lecció de fotos de l’hotel La Hacienda. Fotos: Cedides

Ohtels Hotels&Resorts suma a la seva cartera d’allotjaments un nou establiment: el Gran Hotel La Hacienda, que a partir d’ara es dirà Ohtels La Hacienda. Es tracta d’un hotel de quatre estrelles superior situat en la Costa Daurada, concretament a Vila-seca, la Pineda Platja.

La cadena hotelera Ohtels ha arribat a un acord amb la propietat de La Hacienda per a assumir la seva gestió. L’hotel està enfocat als amants del sol i la platja i als hostes més urbanites, que podran gaudir dels atractius i l’oci que brinden la proximitat al centre urbà i al passeig marítim.

Amb la nova incorporació de Ohtels La Hacienda, la cadena hotelera ja ostenta 17 allotjaments en tot el territori espanyol, 8 a la Costa Daurada i 9 a Andalusia i continua amb el seu pla d’expansió focalitzat en el turisme familiar vacacional en aquestes dues zones. La cadena hotelera incorpora La Hacienda en gestió, sent el desè hotel d’aquesta categoria en el seu portfoli, a més dels set que té en propietat.

El nou establiment de Ohtels Hotels&Resorts és un hotel de quatre estrelles superior amb 260 habitacions i suites que completa la seva oferta vacacional familiar amb serveis wellness per a una estada de relax única. També ofereix un complet programa d’animació per a tota la família, diverses piscines exteriors, servei d’organització d’excursions per la zona i festes temàtiques.

Així mateix, compta amb una extensa oferta de serveis que es centren en el turisme esportiu, amb unes completes instal·lacions per a la pràctica esportiva en totes les franjes d’edat i el gran camp de golf Lumine. L’hotel també aposta pel turisme de benestar, ja que els seus hostes poden gaudir de la piscina amb hidromassatge, jacuzzi, bany turc, sauna finlandesa, pediluvio i gimnàs que es troben en les seves instal·lacions.

Sobre la nova incorporació de la cadena, Eduard Farriol, president de Ohtels Hotels&Resorts ha declarat: «Estem molt contents de sumar el nostre vuitè hotel en la Costa Daurada, un dels punts d’ubicació estratègics de la cadena. Reforçar el posicionament a la Costa Daurada i al segment del públic familiar és una de les nostres prioritats, ja que les destinacions de costa i les famílies són dos focus primordials de l’estratègia de Ohtels».

En els últims anys, Ohtels Hotels&Resorts ha diversificat la seva oferta familiar i ha potenciat el sector MICE com un altre dels seus públics principals, gràcies als espais reservats per a esdeveniments disponibles en diversos dels seus allotjaments. Amb la incorporació del Ohtels La Hacienda demostra una aposta continuista per aquest sector, ja que l’hotel tarragoní compta amb tres salons per a acollir convencions, conferències, reunions o noces. El Saló Acapulco, el més espaiós dels tres, pot albergar fins a 250 persones.