.

.

TOTS 21

La Banda Unió Musical de Tarragona presenta l’anual i tradicional concert de Santa Cecília, la patrona dels músics, el dia 27 de novembre a les 19:30 al Teatre Tarragona. Després d’un 2020 sense coincidir les quatre bandes al mateix escenari en una data tan assenyalada, aquest 2021 el concert es prepara amb molta il·lusió i novetats. Entre d’altres, una mateixa temàtica que, sota el nom ‘Una vida de músic’, enllaçarà l’actuació de les quatre agrupacions musicals.

La vida d’un músic té moltes etapes, i en aquest concert hi estaran totes representades: des que arriben a l’escola i comencen a experimentar amb l’instrument a la banda infantil, com creixen amb els seus amics i aprenen a gaudir amb la música a la banda juvenil i com finalment, per Santa Cecília, se’ls dona la benvinguda a la banda simfònica, la meta tan esperada per tot músic de la BUMT. A més també coneixerem com els pares els poden acompanyar durant aquesta aventura tocant a la Big Band.

Tothom qui vulgui conèixer a fons aquesta vida musical, pot adquirir les entrades al web entrades.tarragona.cat o a les taquilles del Teatre.

Redacció