.

.

TOTS 21

Tot apunta que el Carnaval del 2022 de Tarragona, un dels més importants de l’Estat, se celebrarà amb una certa «normalitat», però sense concurs, fet que ha produït que els guanyadors del concurs 2020 i, per tant, encarregats naturals del Regnat, Colours Fantasy i Disc 45, ‘cedissin’ el tron a la Colla la Bóta per aquest 2022.

Des de la Bóta apunten que tot i les dificultats, pot ser un any històric en el qual el carnaval de la ploma i el satíric de la ciutat, es fusionin per donar vida a un regnat únic. Les figures del Rei i la Concubina seran integrants de la Bóta, també el seguici més proper i satíric. En el cas de Colours Fantasy i Disc 45 s’encarregaran de posar el ritme i el ball a tot el Regnat. Ras i curt, les 3 comparses formen una mena de gran coalició “Carnavalera”.

La Colla Botera ha decidit obrir la participació en aquest seguici reial amb places limitades. “Si vols viure un Carnaval de veritat -afirmen-, ets de Reus i t’has quedat amb un pam de nassos en saber que s’ha suspès allò que mal anomeneu carnaval, us animem a fer la inscripció al Regnat de la Colla la Bóta a través del nostre perfil d’instagram.” @collalabota

Des de la Colla avisen que no permeten participar en el seguici a ningú que vingui d’Abu Dabi i tingui vincles amb la família reial: “No volem que ningú tregui el títol de golfos al nostre Rei Carnestoltes i la Concubina”, apunten des de l’entitat.

Enllaç d’inscripció al Regnat: https://forms.gle/cq4Zr2pRxWC8s3Sz8

Redacció