.

.

TOTS 21

El Seminari estrena Biblioteca de cara al públic

El proper dimecres 21 de maig s’obriran al públic les noves instal·lacions de la Biblioteca del Seminari Pontifici de Tarragona. Un acte presidit per l’arquebisbe Jaume Pujol a les 19.00 h de la tarda, servirà de tret de sortida a aquesta nova etapa de la Biblioteca, que es posa en marxa amb la voluntat de convertir-se en un nou equipament cultural per a la ciutat de Tarragona.

Les obres de remodelació dutes a terme a la Biblioteca s’han emmarcat dins el procés de reforma i modernització de l’edifici del Seminari, iniciades l’any 2010.  La Biblioteca, situada al segon pis de l’edifici del Seminari, al carrer de Sant Pau a Tarragona, està dotada amb 90 llocs de treball individual, accés wifi, sala de treball en grup i un fons de més de 100.000 volums.

Aquest equipament vol integrar-se a l’àmplia oferta cultural de la ciutat, i al mateix temps, dotar la part alta de Tarragona d’un espai de lliure accés on poder estudiar, treballar o investigar.

Els horaris de la Biblioteca seran els següents: dilluns, dimarts i dijous, de 15h a 20 h,  i dimecres i divendres, de 10h a 13h i de 15h a 20 h.

El catàleg en línia de la Biblioteca es pot consultar a la web www.bspt.cat.