.

.

TOTS 21

Imatge d’arxiu de la biblioteca. Foto: Anna F. (Ajuntament)

Amb l’inici del nou curs escolar, la Biblioteca Mestra Maria Antònia de Torredembarra recupera els horaris habituals del servei, mantenint les mesures de seguretat sanitària per la Covid-19. A partir d’aquesta setmana, la biblioteca està oberta de dilluns a divendres, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h, i els dissabtes, de 10 a 13 h. La regidora d’Educació i Biblioteca, Maria Gual, ha explicat que amb la recuperació dels horaris es vol adaptar el servei a les necessitats pròpies del curs escolar, amb els protocols de seguretat necessaris per a evitar la propagació de la pandèmia.

L’accés i l’ús dels diferents serveis està condicionat a les següents indicacions:

Cal cita prèvia per a:
– Reservar taula per a estudiar
– Reservar taula per a disposar de connexió wifi
– Reservar taula per a disposar d’ordinador
– Per a demanar ajuda a una bibliotecària en la cerca

La Biblioteca Mestra Maria Antònia demana als seus lectors i lectores que continuïn encarregant els llibres que es volen emportar en préstec. Així, només cal que s’apropin a la biblioteca i a la porta es lliuren les comandes. Les peticions es poden dur a terme per correu electrònic o per telèfon: biblioteca@torredembarra.cat // 667 171 291. A més, es demana fer un ús responsable del servei i de les instal·lacions.

Cal tenir present que el fons bibliogràfic continua confinat. Per tant, si un usuari o usuària toca un llibre s’ha de confinar 48 h. A més, es mantenen les mesures de control de temperatura, rentat de mans i ús de mascareta per a poder accedir a l’equipament.

D’altra banda, els clubs de lectura es mantenen en format telemàtic i també presencial al jardí exterior, mentre la meteorologia ho permeti. En aquests moments, la Biblioplatja resta tancada però es preveu poder reobrir al mes d’octubre com a punt de recollida i retorn de préstec.

Redacció